• Kunsttour Heinsberg-Tag der offenen Ateliers und Galerien

  Kunsttour Heinsberg. Deelname aan 2 daagse kunsttour op locatie Millen Glasstudio. Doorlopend glasblaasdemonstraties door Max Ausems en Richard Price en bezichtiging van hun glasobjecten. Tevens glasexpositie van Sabine Lintzen. Koffie staat klaar!
  Millen , Huis Millen 1, Sittard, Nederland
  30 april 2022 tot en met 1 mei 2022
  Meer informatie
 • Atelier De Test, Zuidzande (Z-Vl.) 2019

  In een bijna 200 jaar oude schuur waar ooit eerste klas Zeeuwse trekpaarden gefokt werden is nu mijn werk en dat van andere kunstenaars en ambachtslieden te zien. Keramiek, schilderijen, glas, etc. Vrij entree. Workshops pottendraaien. Gezellig buitenterras. Rustpunt voor fietsers, wandelaars en autorijders.
  Atelier De Test, Mariastraat 38, Zuidzande (Z-VL.), Nederland
  30 maart 2022 tot en met 30 maart 2023
  Meer informatie
  Online expositie
 • Galerie Godelief Kunsthuis

  Galerie Godelief Kunsthuis is...the place to be...voor mensen die bewust kiezen voor unieke kleding boven confectie. Godelief maakt daarbij regelmatig gebruik van stoffen die zij eerst beschildert. Naast de in haar eigen atelier ontworpen en vervaardigde kleding, schilderijen en objecten is nu ook geblazen glas van mij en werk van andere kunstenaars te zien: sieraden, bronsbeelden, keramiek.
  Galerie Godelief Kunsthuis, Paardestraat 15, Sittard, Nederland
  4 november 2019 tot en met 31 december 2019
  Meer informatie
 • Internationale Glas-en Keramiekbeurs Leerdam 2019

  Millen Glas Studio, gerund door Sabine Lintzen (Stand 17) en Richard Price (Stand 15,16), is vertegenwoordigd op deze jaarlijkse internationale glas-en keramiekbeurs. Sinds 3,5 jaar versterk ik het team als vaste assistent en leer ik de fijne kneepjes van het glasblazen. Ik ben aanwezig op Stand 58 met eigen geblazen glasobjecten.
  Cultureel Centrum HET DAK, Tiendweg 9a, Leerdam, Nederland
  1 november 2019 tot en met 3 november 2019
  Meer informatie
 • 2019 Open Huis Millen, Sittard

  Open Huis Millen brengt kunstenaars, vormgevers en kunstliefhebbers bij elkaar. Demonstraties glasblazen door Richard Price en Max Ausems. Ook zijn er mijn glasobjecten te zien en divers werk van verschillende disciplines van 15 andere kunstenaars. Zondagmiddag geniet u van het muzikale trio "Kairos" live op de binnenplaats.
  Huis Millen , Huis Millen 1, Sittard, Nederland
  4 mei 2019 tot en met 5 mei 2019
  Meer informatie
 • Internationale Glas-en Keramiekbeurs Leerdam 2018

  Millen Glasstudio is vertegenwoordigd op deze jaarlijkse internationale glas-en keramiekbeurs. Een bezoekje aan deze beurs is een must voor iedere liefhebber van kunst, design en antiek. Ik ben aanwezig met een stand met eigen geblazen glasobjecten.
  Cultureel Centrum HET DAK, Tiendweg 9a, Leerdam, Nederland
  2 november 2018 tot en met 4 november 2018
  Meer informatie
 • Expositie Ophovenermolen, Sittard 2018

  Gezamenlijke expositie van Max Ausems: geblazen glasobjecten, Pierre Claessens: schilderijen, Lei Hannen: keramiek, Monique Ausems: bronsbeelden. 2e Paasdag tevens Brocante-markt rondom de watermolen.
  Ophovenermolen, Molenweg 56, Sittard, Nederland
  31 maart 2018 tot en met 8 april 2018
  Meer informatie
 • Galerie Norbert Dabekaussen Kunst NDK, Sittard 2018

  De Galerie en Kunstuitleen combineert kunst met wonen, werken en leven. Samenwerking met inpandig interieur- en architectenbureau Pennings leidt tot een spannende beleving van kunst en wonen. Mijn glaskunst is hier te zien.
  Galerie Norbert Dabekaussen Kunst NDK, Engelenkampstraat 21A, Sittard, Nederland
  15 maart 2018 tot en met 1 oktober 2018
  Meer informatie
 • Internationale Glas-en Keramiekbeurs Leerdam 2017

  'Leerdam glasstad' is al decennia lang een begrip. Meer dan 100 standhouders tonen hun glas en keramiek tijdens de Internationale Glas- en Keramiekbeurs. Het team Millen Glasstudio is aanwezig met Sabine Lintzen, Richard Price en ik.
  Cultureel Centrum HET DAK, Tiendweg 9a, Leerdam, Nederland
  3 november 2017 tot en met 5 november 2017
  Meer informatie